Share on facebook

Jussit uudistavat ohjelmistoaan tuorein eväin

Etelä-Pohjanmaan Mieslaulajat Jussit ahkeroivat tänä talvena ohjelmiston uudistamisen parissa. Jussien uusi hallitus linjasi tulevia aikoja vuoden ensimmäisessä kokouksessaan.

Uusia tahteja työn alla

Jussit päivittää ohjelmistoaan hieman kevyempään ja ilmeikkäämpään suuntaan. Uutta ohjelmistoa on alettu jo harjoitella, ja yleisö pääsee kuulemaan työn tuloksia ensimmäisen kerran sunnuntaina 27.5. Lapuan Alajoki-salissa. Hyvistä perinteistä ei toki luovuta. Rakastettuja joulukonsertteja tarjotaan tänäkin vuonna neljä, joista viimeinen perinteisesti lauantaina 22.12. Lakeuden Ristissä. Kuoron pidemmän tähtäyksen suunnitelmissa on muun muassa kansainvälinen kuorofestivaali ensi vuonna. Näköpiirissä on lisäksi vuoden 2020 Leevi Madetoja-mieskuorokilpailu keväällä ja konserttikiertue Argentiinaan loppukesällä. Horisontissa häämöttää jo vuosi 2021, jolloin perinteikäs kuoro täyttää 70 vuotta.

Rohkeasti mukaan Jusseihin

Jussit on saanut jo joitakin uusia laulajia riveihinsä, ja tilaa on edelleen uusille laulajille. – Uusia laulajia haluaisimme joukkoomme kovasti. Nyt olisikin loistava tilaisuus aloittaa uusi kuoroharrastus, kun me lähdemme harjoittelemaan uutta ohjelmistoa, kuoron uusi puheenjohtaja Hannu Rintasalo sanoo. Jussi-kuoron harjoituskausi on juuri alkanut. Harjoituksia pidetään tiistaisin klo 17.30 Hyllykallion seurakuntakodilla viikoittain toukokuun loppuun saakka. Uudet laulajat pääsevät mukaan koelaulun kautta ja näitä järjestetään tiistaiharjoitusten tauolla aina tarvittaessa.

Hallitus järjestäytyi vuoden alkajaisiksi

Kuoron uutena puheenjohtajana toimii Hannu Rintasalo ja varapuheenjohtajana Raimo Syväoja. Muita hallituksen jäseniä ovat Antti Keltto, Aki Kallio ja Tuomas Haapamäki. Sihteerinä jatkaa Tomi Kohtanen ja rahastonhoitajana Lauri Viinikka. Kuoron taiteellisena johtajana jatkaa Juha Holma. Vararajohtajia ovat Lasse Kataja ja Maunu Malkamäki. Hannu Malkamäki vaihtoi puheenjohtajuuden pestin kuoron isännän tehtäviin.

Lisätietoja: Hannu Rintasalo, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Viimeksi päivitetty (10.01.2018 19:22)

 

Jussien joulukonsertit 2017

Jussien joulukonserttipaikat ja -päivät tänä vuonna ovat:

Alahärmän kirkko 9.12. klo 18:00

Isojoen kirkko 10.12. klo 17:00

Alavuden kirkko 16.12. klo 18:00

Seinäjoki Lakeuden Risti 22.12. klo 19:00

Lakeuden Ristin konsertin liput ovelta 20eur ja ennakkoon 15eur NetTicket.fi, Etelä-Pohjanmaan Matkailun toimistosta ja kuorolaisilta.

Joulukonsertti 2017 - Jussit

Viimeksi päivitetty (17.11.2017 20:04)

 

Jussit hakee uusia laulajia

Jussikuoro on parasta tekemistä musikaalisille miehille. Jos sinua siis laulattaa suihkussa, autolla ajaessa, autoa pestessä tms. ja haluaisit laulaa mukavassa porukassa, niin tule mukaan Jussikuoroon. Mukaan pääsee koelaulun kautta. Koelauluja järjestetään normaalien lauluharjoitusten yhteydessä tiistaisin klo 17.30 Hyllykallion seurakuntakodin salissa. Tervetuloa mukaan!
 

Sävellyskilpailun tulokset julkistettu

Etelä-Pohjanmaan Mieslaulajat Jussit järjestivät sävellyskilpailun, jonka teemana oli eteläpohjalaisuus 100-vuotiaassa Suomessa. Kilpailuun saatiin lähes 30 uutta mieskuoroteosta, joita tuomaristo päätti palkita kuusi 7.10.2017 järjestetyn konsertin yhteydessä. Kilpailun ensimmäinen palkinto jaettiin Erkki Nurmisen "Näillä lakeuksilla" ja Tero Lanun "Vaasan Elegia" teoksille. Kolmas palkinto annettiin Samuli Saarelan "Soidinlaulu"-teokselle ja kunniamaininnat Kirsti Rasehornin "Moomma" ja Juha Holman "Tryskööt" ja "Tietäni meen" -teoksille. Jussit kiittävät kaikkia sävellyskilpailuun osallistuneita säveltäjiä, kilpailun tuomaristoa, tukijoita sekä julkistamiskonsertin yleisöä!

Viimeksi päivitetty (08.10.2017 12:43)

 

Sävellyskilpailun tulostenjulkistamiskonsertti 7.10.2017

Etelä-Pohjanmaan Mieslaulajat Jussit järjestivät vuodenvaihteessa 2016-2017 sävellyskilpailun, jonka teemana oli eteläpohjalaisuus 100-vuotiaassa Suomessa. Kilpailun kuusi parasta teosta kantaesitetään Seinäjoki-salissa järjestettävässä konsertissa lauantaina 7.10.2017 klo 18.

Liput NetTicket palvelusta sekä Etelä-Pohjanmaan Matkailun toimistolla Seinäjoella.

Liput ennakkoon 20 eur (+ toimitusmaksu), ovelta 25 eur. Tervetuloa mukaan!

Viimeksi päivitetty (06.11.2017 21:11)