Share on facebook

Sorja ja Jussit yhteiskonsertti 1.4.2017

Sorja ja Jussit kiittävät runsaslukuista yleisöä osallistumisesta kuorojen yhteiskonserttiin. Kuoronjohtajat Pirjo Kotkaniemi ja Juha Holma ovat tyytyväisiä kuorojen sointiin ja toivottavat kaikille kuulijoille ja kuorojen ystäville oikein hyvää kevään jatkoa!

Viimeksi päivitetty (19.11.2017 20:54)

 

Laulukausi 2017

Jussien seuraavat esiintymiset

Yhteiskonsertti naiskuoro Sorjan kanssa 1.4.2017 Seinäjoki-salissa

Sulasolin laulu- ja soittojuhlat Hämeenlinnassa 12.-14.5.2017Laulukausi 2017

 

Kevään laulukausi on käynnissä uuden taiteellisen johtajan Juha Holman johdolla. Jusseihin otetaan mukaan uusia laulajia, joten ole yhteydessä puheenjohtaja Hannu Malkamäkeen tai Juha Holmaan, tule mukaan harjoituksiin ja koelauluun. Harjoitukset ovat joka tiistai klo 17:30-20:30 Hyllykallion seurakuntakodin salissa.

Viimeksi päivitetty (20.03.2017 08:27)

 

Jussien 65-vuotisjuhlakonsertti

Seinäjoki-sali, Kampustalo, Kalevankatu 35, Seinäjoki

14.10.2016 klo 19:00

Etelä-Pohjanmaan mieslaulajat Jussit on ahkerasti konsertoiva maakuntakuoro. Oman maakunnan ja kotimaan lisäksi kuoro on matkustanut runsaasti ulkomailla, useita kertoja Amerikassa ja kerran jopa maailman ympäri.

Jussit on vahva eteläpohjalainen tavaramerkki. Laulajia on koko Etelä-Pohjanmaan alueelta yli 70. Jussit on perustettu vuonna 1951, joten tänä vuonna kuoro juhlii 65-vuotiasta taivaltaan juhlakonsertissa Seinäjoki-salissa.

Kuoroa johtaa vuodesta 2006 taiteellisena johtajana toiminut Tommi Niskala. Konsertissa vierailee myös Bill Hota & Pulvers -yhtye sekä kuullaan Jussien suositun pienryhmän Heikoollenkin laulua.

Konsertin juontaa näyttelijä Ville Orttenvuori.

Konsertin väliajalla on kahvimyynti sekä mahdollisuus ostaa Jussien levyjä vuosien varrelta.

 

Liput NetTicket palvelusta

Liput: 20€ (+toim.maksu)

Lapset: 15 vuotiaat ja sitä nuoremmat: 5€ (+toim.maksu)

Viimeksi päivitetty (20.09.2016 21:08)

 

Jussi-kuoro julistaa valtakunnallisen sävellyskilpailun

Etelä-Pohjanmaan Mieslaulajat Jussit järjestää valtakunnallisen sävellyskilpailun. Kilpailun voittajateos saa kantaesityksensä Suomen 100-vuotisjuhlavuoden syksyllä Jussien juhlakonsertissa.

Kilpailun teema on eteläpohjalaisuus 100-vuotiaassa Suomessa. Sävellyskilpailun tavoitteena on löytää uutta, käyttökelpoista materiaalia paitsi Jussi-kuorolle myös muiden suomalaisten mieskuorojen ohjelmistoon. Teoksen tulee olla säestyksetön.

Kilpailuaika alkaa välittömästi kilpailun sääntöjen julkistuksen yhteydessä 6. kesäkuuta. Kilpailuaika päättyy tammikuun lopussa 2017. Voittajateoksen valitsee jury, jonka jäsenet ovat kuorokapellimestari Kari Pappinen, kanttori, diplomikuoronjohtaja Tommi Niskala, MuM Lasse Kataja sekä juryn puheenjohtajana toimiva säveltäjä Uljas Pulkkis.

Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan rahasto on myöntänyt Jussi-kuorolle kilpailun ja konsertin järjestämiseen apurahan. Sävellyskilpailun tiedot löytyvät 6.6. alkaen muun muassa osoitteesta www.jussit.net

Kuoron 65-vuotisjuhlakonsertti järjestetään 14.10. Seinäjoella Kampustalon Seinäjoki-salissa. Lisäksi kuoro esiintyy loppuvuoden aikana hyväntekeväisyys- ja joulukonserteissa.

Säännöt voit ladata tästä

 

Viimeksi päivitetty (06.06.2016 09:30)

 

Jusseilla juhlavuosi!

Vuosi 2016 on Jussien 65-vuotisjuhlavuosi. Juhlakonsertti järjestetään syksyllä ja siitä tiedotetaan myöhemmin lisää. Suunnitelmissa on myös kevään osalle paljon tapahtumaa. Seuraa myös Jussien facebook-sivuja!

Kuoro harjoittelee joka maanantai Hyllykallion seurakuntakodilla, mukaan saa tulla kaikki kuoroon haluavat!

Aurinkoista kevään alkua!