Share on facebook

Jussit uudistavat ohjelmistoaan tuorein eväin

Etelä-Pohjanmaan Mieslaulajat Jussit ahkeroivat tänä talvena ohjelmiston uudistamisen parissa. Jussien uusi hallitus linjasi tulevia aikoja vuoden ensimmäisessä kokouksessaan.

Uusia tahteja työn alla

Jussit päivittää ohjelmistoaan hieman kevyempään ja ilmeikkäämpään suuntaan. Uutta ohjelmistoa on alettu jo harjoitella, ja yleisö pääsee kuulemaan työn tuloksia ensimmäisen kerran sunnuntaina 27.5. Lapuan Alajoki-salissa. Hyvistä perinteistä ei toki luovuta. Rakastettuja joulukonsertteja tarjotaan tänäkin vuonna neljä, joista viimeinen perinteisesti lauantaina 22.12. Lakeuden Ristissä. Kuoron pidemmän tähtäyksen suunnitelmissa on muun muassa kansainvälinen kuorofestivaali ensi vuonna. Näköpiirissä on lisäksi vuoden 2020 Leevi Madetoja-mieskuorokilpailu keväällä ja konserttikiertue Argentiinaan loppukesällä. Horisontissa häämöttää jo vuosi 2021, jolloin perinteikäs kuoro täyttää 70 vuotta.

Rohkeasti mukaan Jusseihin

Jussit on saanut jo joitakin uusia laulajia riveihinsä, ja tilaa on edelleen uusille laulajille. – Uusia laulajia haluaisimme joukkoomme kovasti. Nyt olisikin loistava tilaisuus aloittaa uusi kuoroharrastus, kun me lähdemme harjoittelemaan uutta ohjelmistoa, kuoron uusi puheenjohtaja Hannu Rintasalo sanoo. Jussi-kuoron harjoituskausi on juuri alkanut. Harjoituksia pidetään tiistaisin klo 17.30 Hyllykallion seurakuntakodilla viikoittain toukokuun loppuun saakka. Uudet laulajat pääsevät mukaan koelaulun kautta ja näitä järjestetään tiistaiharjoitusten tauolla aina tarvittaessa.

Hallitus järjestäytyi vuoden alkajaisiksi

Kuoron uutena puheenjohtajana toimii Hannu Rintasalo ja varapuheenjohtajana Raimo Syväoja. Muita hallituksen jäseniä ovat Antti Keltto, Aki Kallio ja Tuomas Haapamäki. Sihteerinä jatkaa Tomi Kohtanen ja rahastonhoitajana Lauri Viinikka. Kuoron taiteellisena johtajana jatkaa Juha Holma. Vararajohtajia ovat Lasse Kataja ja Maunu Malkamäki. Hannu Malkamäki vaihtoi puheenjohtajuuden pestin kuoron isännän tehtäviin.

Lisätietoja: Hannu Rintasalo, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen