Share on facebook

Uutiset

Jussien syyskausi alkaa 21.8.2018

Etelä-Pohjanmaan Mieslaulajien Jussien syyskausi alkaa lauluharjoituksilla tiistaina 21.8.2018 klo 17:30 tuttuun tapaan Hyllykallion seurakuntakodin salissa.

Uudet laulajat ovat jälleen tervetulleita joukkoomme. Jussikuoroon pääsee mukaan koelaulun kautta ja niitä järjestetään aina tarvittaessa normaalien tiistaiharjoitusten kaffitauolla. Jos sinua siis kiinnostaa laulaminen Jussikuorossa, niin tee näin:

1. Merkkaa kalenteriisi seuraava mahdollinen tiistai klo 17:30

2. Tule paikalle Hyllykallion srk-kodille

3. Istuudu joukkoon mukaan

4. Ota johtajaa hiasta kiinni hänen saapuessaan ja sovi koelaulusta harjoitusten tauolla

5. Osallistu äänenavaukseen muun porukan mukana

6. Istu mukana kuuntelemassa laulua ja johtajan oppeja

7. Tee koelaulu johtajan ohjeiden mukaan tauolla

8. Hyväksytyn koelaulun jälkeen tule kaffille muun porukan kanssa

9. Anna yhteystietosi kuoron sihteerille, jotta sinut saadaan jäsenlistalle mukaan

10. Laula ja nauti!

TERVETULOA!

 

Jussien joulukonsertit 2017

Jussien joulukonserttipaikat ja -päivät tänä vuonna ovat:

Alahärmän kirkko 9.12. klo 18:00

Isojoen kirkko 10.12. klo 17:00

Alavuden kirkko 16.12. klo 18:00

Seinäjoki Lakeuden Risti 22.12. klo 19:00

Lakeuden Ristin konsertin liput ovelta 20eur ja ennakkoon 15eur NetTicket.fi, Etelä-Pohjanmaan Matkailun toimistosta ja kuorolaisilta.

Joulukonsertti 2017 - Jussit

 

Jussit hakee uusia laulajia

Jussikuoro on parasta tekemistä musikaalisille miehille. Jos sinua siis laulattaa suihkussa, autolla ajaessa, autoa pestessä tms. ja haluaisit laulaa mukavassa porukassa, niin tule mukaan Jussikuoroon. Mukaan pääsee koelaulun kautta. Koelauluja järjestetään normaalien lauluharjoitusten yhteydessä tiistaisin klo 17.30 Hyllykallion seurakuntakodin salissa. Tervetuloa mukaan!
 

Sävellyskilpailun tulokset julkistettu

Etelä-Pohjanmaan Mieslaulajat Jussit järjestivät sävellyskilpailun, jonka teemana oli eteläpohjalaisuus 100-vuotiaassa Suomessa. Kilpailuun saatiin lähes 30 uutta mieskuoroteosta, joita tuomaristo päätti palkita kuusi 7.10.2017 järjestetyn konsertin yhteydessä. Kilpailun ensimmäinen palkinto jaettiin Erkki Nurmisen "Näillä lakeuksilla" ja Tero Lanun "Vaasan Elegia" teoksille. Kolmas palkinto annettiin Samuli Saarelan "Soidinlaulu"-teokselle ja kunniamaininnat Kirsti Rasehornin "Moomma" ja Juha Holman "Tryskööt" ja "Tietäni meen" -teoksille. Jussit kiittävät kaikkia sävellyskilpailuun osallistuneita säveltäjiä, kilpailun tuomaristoa, tukijoita sekä julkistamiskonsertin yleisöä!
 

Sorja ja Jussit yhteiskonsertti 1.4.2017

Sorja ja Jussit kiittävät runsaslukuista yleisöä osallistumisesta kuorojen yhteiskonserttiin. Kuoronjohtajat Pirjo Kotkaniemi ja Juha Holma ovat tyytyväisiä kuorojen sointiin ja toivottavat kaikille kuulijoille ja kuorojen ystäville oikein hyvää kevään jatkoa!
 
Lisää artikkeleita...