Treenaamme tällä hetkellä ns. hybridimallilla siten, että vajaat parikymmentä laulajaa on paikan päällä ja treenit lähetetään yksityisellä striiminä muille laulajille. Muut laulajat voivat videon kautta kuulla paikalla olevien laulun, nähdä johtajan toiminnan ja laulaa mukana. Tämä malli ei mitenkään korvaa koko kuoron paikan päällä tapahtuvia treenejä, mutta on nyt sopiva malli, jolla tämän korona-ajan yli päästään harrastusta jatkamaan.

Uusia laulajia otetaan mukaan tämän kevään aikana ja nyt pienemmällä ryhmällä laulaessa porukkaan pääsee turvallisesti ja helposti mukaan.

Viime vuonna emme valitettavasti päässeet kertaakaan livenä yleison eteen. Joulun alla julkaistulla joululauluvideolla oli YouTubessa kuitenkin yli 1300 katselukertaa, joten toivomme, että te kaikki Jussien ystävät muistatte meidät ja jaksatte vielä odottaa tulevia live-esiintymisiä.

Jussikuoro täyttää tänä vuonna 70 vuotta ja sydämestämme toivomme, että voisimme järjestää juhlakonsertin syksyllä. Marraskuussa järjestetään mahdollisuuksien mukaan myös keväältä 2020 siirretty Helsinki Male Choir Weekend -mieskuorotapahtuma ja Leevi Madetoja mieskuorokilpailu Helsingin Musiikkitalossa.